Ez a weboldal eladó. Érdeklődni: 06 70 540 1000

Ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás

Edit Template

Az ereszcsatorna-rendszer feladata a folyamatos esővíz és a hó olvadék elvezetése, amely a tető és bádogos felületekről koncentráltan juttatja le a vizet, védve a homlokzatokat a beázástól és az épület alapozását a megsüllyedéstől.

A bádogos csatornarendszer kiválasztásánál fontos szempont a pontos, megfelelő méretezés, a kiegészítők, illetve tartozékok, valamint a bádog elemek közti kapcsolatok minősége, és a szerelhetőség. Az esőcsatorna-rendszer számos elemből épül össze, főleg a vízszintes bádog csatorna vályúból és a függőleges bádog lefolyócsatornákból.

Esőcsatornából igen széles a választék, könnyen megtalálhatjuk a házunk stílusához, színvilágához leginkább illő terméket. Teljes rendszereket kínálunk bádogból (horganyzott acélból, cinkből, natúr és festett alumíniumból, rézből), napfényálló műanyagból. A bádog csatornák és a csatorna-lefolyócsövek méretezését a tetőfelület mérete, az ún. vízelvezetési együttható és a mértékadó fajlagos vízhozam alapján kell meghatározni.

A bádogos esővíz csatornarendszer élettartamát vizsgálva fontos szempont a bádogidomok anyagösszetétele, anyagvastagsága és a szükséges védőbevonatok vastagsága. Forduljon bizalommal szakképzett csapatunkhoz, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő ereszcsatornát!

Ereszcsatorna felújítás, javítás

A bádogos esővíz csatornarendszer élettartamát vizsgálva fontos szempont a bádogidomok anyagösszetétele, anyagvastagsága és a szükséges védőbevonatok vastagsága. 

A csatornák hosszú évekig megbízhatóan szolgálják ki a házak esővíz vezetését, de hosszú évek során a korróziónak köszönhetően, elvesztik élettartalmukat a csatornák egyes elemei, így javításra illetve cserére szorulnak. Az esőcsatornák karbantartásának, tisztításának hiánya, illetve a hosszú évek és az időjárásnak kitettség mint pl. erős szél,  meggyengíti és megbízhatatlanná tehetik a csatorna használatát. Ha bármilyen jelét észreveszi, mozog, lyukas, folyik, keresse szakembereinket.

Szakembereink felújítják vagy javítják a meghibásodott elemeket, illetve szükség esetén ki is cserélik azokat.
Hívjon bizalommal!

Ereszcsatorna tisztítás

A nyár és az ősz során könnyen összegyűlnek az ereszcsatornában a száraz levelek és a gallyak, amit az ember észre sem vesz, amíg nem jön az első nagy eső, vagy le nem esik a hó. Mire az ember észbe kap, már késő.

A hagyományosan fém csatornák esetén idővel gondot okoz a savas eső, a madárürülék, a tetőre hulló falevelek, a tetőelemekből kioldódó vegyszerek, melyek hatására a bevonatuk sérül, és teret enged a hordozóréteg korróziójának, melynek következtében csöpögés indulhat meg.

Ha nem tud elfolyni a víz, megül a csőben, és idővel akár túl is csordulhat. A pangó vízben elkezdenek rothadni az ázó levelek, és könnyen bepenészesedhet az egész rendszer, a penész pedig komoly egészségügyi problémákat okozhat, ha bejut a házba. A tető vagy a pince is beázhat a víz miatt, ezzel jelentős károkat okozva.

Azoknál az épületeknél, ahol közvetlen környezetükben fák találhatók, a hálózatot minden évben ki kell tisztítani! Cégünk professzionális gépekkel, jól képzett, tapasztalt szakemberekkel készült fel a kültéri csatornarendszerek tisztítására: hívjon bizalommal!

Tetőfelújítást vagy új tetőt szeretne?

Ingyenesen felmérjük és részletes ajánlatot adunk a munkálatokra. 

....

Kérjen visszahívást! Amint tudjuk, visszahívjuk!

A telefonszámot kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.
Az e-mail címet kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.
RÓLUNK RÖVIDEN

Vállalkozásunk több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik ács, bádogos és tetőfedési szakterületen.
Az elmúlt évek során Európa több országában kamatoztathattuk szakterületeinket.

ELÉRHETŐSÉGEINK
Copyright © 2022 TetoInvest.hu      |     Adatkezelési tájékoztató     |      A weboldalt készítette: kreativonline.hu
Edit Template