Ez a weboldal eladó. Érdeklődni: 06 70 540 1000

Tetőbádogozás

Edit Template

Tetőbádogozás, Épületbádogozás

Párkányzatot, kéményfedést, ereszt vagy ereszcsatornát építtetne? Ön megálmodja, mi megvalósítjuk, hogy az egész környék csodájára járjon házteteje különleges ékességeinek.

Bármiféle bádogos munkára van igénye, profi csapatunk elvégzi Önnek alapanyagtól függetlenül, legyen az réz, horganyzott anyag, bádog vagy műanyag. Szívesen segítünk, ha bizonytalan a tető díszítését illetően, tapasztalt kollégáink mindent megterveznek és megvalósítanak. A bádogozáshoz szükséges bádogos anyag az igényeknek megfelelően kiválasztható. A rendelkezésre álló anyagok színe, minősége, termékskálája rendkívül széles.

A bádogos munkák kivitelezése során a következő területeken tudjuk az Ön igényeit kiszolgálni: lemezfedések, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák készítése, szerelése garanciával.

Bádogozás

Az Épületbádogos mesterség története

A bádogos a hagyományos fémműveskisipar művelője. Bádogos termékek fajtáiból, így fehér bádogból, cink-, ón-, sárgaréz-, alumínium- stb. lemezekből különféle edényeket, tartályokat, lámpatesteket, lemezfedéseket, ereszeket, illetve ereszcsatornákat készít. Magyarországon a 15. században honosodott meg ez a szakma, a 19. században pedig már a legkülönfélébb bádogedényeket készítették a parasztság számára (meszely, tölcsér, tésztaszűrő, tésztareszelő, öntözőkanna).

A 20. század elején a tehetősebb városi lakosság számára szintén bádogosok készítették az akkoriban már elterjedőben lévő fürdőszobák felszereléseit: a kádat, az öblítőszéket, a csapokat, illetve a zuhanyt. A 20. század második felére a gyáripari termékek jelentős elterjedése miatt a bádogosmesterség jórészt megszűnt, napjainkra csak az épületbádogosi szakma maradt fenn. Az épületbádogos bádogos termékek használatával olyan bádogalkalmatosságokat állít elő, amelyek az egyes épületszerkezeti elemek csatlakozásánál vízmentességet biztosítanak, így például párkányzatot, ereszt, ablakkönyöklőt, kéményszegélyt, vápát, tetőkibúvót stb. Ezenkívül az épületek csapadékelvezetését elősegítő ereszcsatorna is bádogos szakma, illetve a bádogos termékekhez tartozik.

Tetőfelújítást vagy új tetőt szeretne?

Ingyenesen felmérjük és részletes ajánlatot adunk a munkálatokra. 

....

Kérjen visszahívást! Amint tudjuk, visszahívjuk!

A telefonszámot kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.
Az e-mail címet kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.
RÓLUNK RÖVIDEN

Vállalkozásunk több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik ács, bádogos és tetőfedési szakterületen.
Az elmúlt évek során Európa több országában kamatoztathattuk szakterületeinket.

ELÉRHETŐSÉGEINK
Copyright © 2022 TetoInvest.hu      |     Adatkezelési tájékoztató     |      A weboldalt készítette: kreativonline.hu
Edit Template